Echt Wonen
Image default
Aanbiedingen

Dit mag er absoluut niet ontbreken in een garderobe

Dit mag er absoluut niet ontbreken in een garderobe

Wanneer je bezig gaat met het indelen van je kledingkast, dan zijn er een aantal items die beslist niet mogen ontbreken. Hierbij kun je voor mannen denken aan een net wit overhemd en voor vrouwen geldt dit voor een lange zwarte jurk. Op deze manier zorg je er namelijk altijd voor dat je bij een speciale gelegenheid goed voor de dag komt. Toch zijn er nog een aantal dingen meer die van belang zijn en dan hebben we het niet alleen over onze alledaagse kleding die we dragen.

 

Praktische items

Praktische items zijn naast decoratieve items een absolute must. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een regenjas voor wanneer het tijdens de herfst en ook winter regent. Zo hoef je niet bang te zijn dat je echte outfit nat wordt en kun je dus met een gerust hart de regen trotseren. Als we gaan kijken naar de kleding, dan zien we dat meerdere witte t-shirts handig zijn, zodat deze kunnen worden gedragen over een overhemd of ander kledingstuk. Je zult zien dat het investeren in een goed wit t-shirt zeker de moeite waard is. Deze sluiten namelijk mooier aan, waardoor ook je kleding wat je overheen draagt stukken mooier zit.

 

Witte blouse

Kies je voor een wit overhemd, dan zit je altijd goed! Het voordeel is namelijk dat je tegenwoordig prima met een wit overhemd en een jeans naar een bijzondere gelegenheid kunt. Daarbij komt ook dat je ook je kinderen een wit overhemd kunt aantrekken en vervolgens een regenjas kind. Door ervoor te zorgen dat je minimaal één wit overhemd in je kast hebt hangen, hoef je niet bang te zijn dat je niets hebt voor een feestje. Daarbij hoef je dus ook niet speciaal iets nieuws te halen, waardoor het je ook scheelt in je portemonnee. Dit geld kun je zelf bewaren, maar je kun er ook een deel van in de enveloppe voor de jarig doen.

 

Jeans

Een goede jeans is onmisbaar voor zowel man als vrouw. Waar het tot enkele jaren geleden vaak niet gepast was om als man bij een zakelijk aangelegenheid met een jeans ten tonele te verschijnen, is dit vandaag de dag wel anders. Toch is dit geen enkel probleem. Een nette jeans met een wit overhemd en paar nette schoenen zorgt ervoor dat je er keurig netjes uitziet. Regent het nu ook, draag dan ook een nette regenjas heren, zodat je outfit helemaal compleet is.

 

Blazer

Een blazer of colbert is net als een wit overhemd altijd handig. Zelfs wanneer je een eenvoudig basic shirt draagt, zul je zien dat jij je complete outfit ineens een flinke upgrade geeft op het moment dat je kiest voor het dragen van een blazer. Wel is het aan te raden om te zorgen voor een neutrale kleur, zodat je deze overal mee kunt matchen. Nu nog even zorgen dat je voor de juiste maatvoering gaat en de schouders ook daadwerkelijk op je eigen schouders zitten en je bent klaar om iedere gelegenheid in stijl te kunnen bezoeken.