Echt Wonen
Image default
Raamdecoratie

Rolgordijnen op maat voor ieder interieur

Rolgordijnen op maat voor ieder interieur

De meest populaire vorm van raambekleding zijn toch wel de rolgordijnen. Deze voordelige raamdecoratie is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Marasol.nl heeft een breed assortiment aan rolgordijnen op maat. Er is keuze tussen vele soorten stoffen en afwerkingen. Elk verduisterend rolgordijn wordt tot op de mm nauwkeurig op maat gemaakt door het Nederlandse bedrijf Verano. Zo ben je verzekerd van een rolgordijn van topkwaliteit dat perfect past bij je ramen.

Soorten rolgordijnen

Het meest verkochte rolgordijn is het standaard rolgordijn waarbij aan de bovenkant de rol zichtbaar is. Dit rolgordijn is erg eenvoudig te monteren en past in ieder interieur. Als je wil dat het doek wat verder van het raam hangt, bijvoorbeeld omdat je een klink van een raam hebt waar je het doek voor wil hangen, dan is het mogelijk het rolgordijn contrarollend te bestellen. Het doek wordt dan andersom op de rol geplaatst, waardoor de rol aan de bovenkant niet zichtbaar is en het doek aan de voorkant afrolt in plaats van aan de achterkant.

Naast de standaard rolgordijnen zijn er ook rolgordijnen met een montageprofiel, vierkante of ronde cassette. Cassettes geven een luxe uitstraling aan het rolgordijn. Ze zijn verkrijgbaar in wit, technisch zilver en zwart. De verschillende onderlatten zijn ook verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de cassettes. Ook is het mogelijk de onderlat te bekleden met de gekozen stof.

Verduisterende rolgordijnen

De verduisterende stoffen zijn afgewerkt met een speciale blackout laag. Deze laag zorgt ervoor dat er geen licht door naar binnen kan. Als je je slaapkamer zo ver mogelijk wil verduisteren, is het mogelijk om aan de zijkanten van het doek speciale U profiel zijgeleiding te plaatsen. Hierdoor wordt zoveel mogelijk lekkend licht tegengehouden.

Er is een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen van de verduisterende stoffen. Van wit tot zwart, van roze tot blauw en groen. Voor iedere smaak is er een doek te kiezen.

Zonwerende rolgordijnen

Naast de verduisterende stoffen heeft Marasol een breed assortiment aan lichtdoorlatende, transparante en ook screendoek rolgordijnen. Alle rolgordijnen zijn zonwerend en isolerend. Alle doeken hebben een aantal eigenschappen die samen aangeven hoe isolerend en doorzichtig de stoffen zijn. Deze eigenschappen staan vermeld bij de stofkleuren.

Smartfit rolgordijnen

Speciaal voor aluminium en kunststof ramen en deuren heeft Marasol smartfit rolgordijnen in haar assortiment. Deze rolgordijnen zijn in een frame geplaatst dat met clips wordt gemonteerd op het kozijn. Hierdoor hoef je niet te boren of schroeven in de kozijnen.

Gratis advies

Als je op zoek bent naar een mooi nieuw rolgordijn of andere raambekleding op maat voor je ramen, dan is het fijn als er iemand met je meekijkt naar de mogelijke oplossingen. Anna van Marasol kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden die bij jouw ramen en interieur passen. Als je foto’s van je raampartijen stuurt en aangeeft wat je wensen zijn zal zij je advies geven over hoe je het beste kunt monteren, welke raambekleding het beste past en hoe je je ramen moet opmeten. Al het advies gebeurt online of via telefoon, gratis en vrijblijvend.

 

https://marasol.nl/rolgordijnen/verduisterend/