Echt Wonen
Image default
Inrichting

Maak je huis gezellig met tafelzeil op maat

Tafels zijn tegenwoordig groter dan vroeger. En dat maakt het soms heel lastig om een passend tafelkleed of tafelzeil voor je eettafel te kopen. Gelukkig kun je ook tafelzeil op maat kopen. Er zijn verschillende webwinkels die deze service aanbieden, waaronder Hiptafelzeil.nl. Je kunt daar niet alleen terecht voor vierkant of rechthoekige stukken. Maar je kunt er ook rond tafelzeil of ovaal tafelzeil bestellen. En nu de ronde tafels helemaal trending zijn, kan het maar zo zijn dat je in deze webshop wél slaagt voor een passend rond tafelzeil of kleed.

Een leuk tafelkleed voor de kerstdagen?

De kerstdagen zijn in aantocht. Ja het duurt nog even. Maar over een week of 6 zitten we weer gezellig met familie en vrienden aan tafel om de kerst te vieren. Je kunt, als het feestje dit jaar bij jou thuis gevierd wordt, dan maar beter vroeg beginnen met de juiste spullen in huis halen. Eén van de dingen die je dan nodig hebt is kersttafelzeil. Het is namelijk niet echt leuk om op een fris zomers aangeklede tafel, alles te serveren. Gelukkig zijn er hele leuke kerstzeilen te koop en kun je ook die op maat kopen.

Zorg dus dat je al voorbereid met je tafelkleed en het servies. Heb je nog voldoende bestek? Of moeten je bezoekers de Vienette ijstaart met de vingers eten 🙂 Het eten, dat is voor latere zorg. Als je maar wel vast alle voorbereidingen af hebt.

 

ovaal tafelzeil

Tafelkleden zorgen voor sfeer in huis

Ook na de kerst wil je natuurlijk dat je tafel er gezellig uit ziet. Er zijn heel veel leuke tafelkleden te koop die je in de winter kunt gebruiken. kijk goed wat de kleurentrends zijn deze winter en combineer de stijl of kleuren van je kleed met die van jouw wooninrichting en woonaccessoires. Zo maak je van je huis een gezellig cossy plekje waar iedereen graag komt om even gezellig aan tafel een kopje thee of koffie te drinken.

Heb ik tafelkleedgewichtjes nodig binnen?

Op zich heb je binnen geen tafelkleedgewichtjes nodig. Mensen gebruiken dit voornamelijk als ze het tafelkleed buiten op tafel leggen en deze kan weg waaien. Je moet er dan niet aan denken dat je kleed enkele huizen verder in de tuin terecht komt. Met behulp van tafelkleedgewichtjes houd je je kleed beter op z’n plek. Heb je thuis kleine kinderen lopen? Dan kan een tafelkleed best gevaarlijk zijn. Kinderen trekken soms aan het kleed. En als jij er dan hete thee op hebt staan kan deze zo met tafelzeil en al naar beneden vallen. Heb je kleine kinderen thuis lopen? Voorkom dan dit soort dingen en gebruik dan tafelkleedklemmen. Hiermee klem je je tafelzeil goed vast aan tafel en kan jouw kindje er niet aan trekken.

https://www.hiptafelzeil.nl/