Echt Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

De voordelen van interieurschrijnwerk op maat

Interieurschrijnwerk laten uitvoeren door Zjeste

 

Zjeste is een schrijnwerker voor al uw interieurplannen en dat zowel voor particulieren als voor bedrijven. Vraagt uw kantoor om een paar extra wandkasten op maat, dacht u aan kasten onder uw trap op maat of wenst u uw badkamermeubel af te stemmen op uw persoonlijke noden? Bij Zjeste uit Balen zit u goed voor alle soorten interieurschrijnwerk.

 

De voordelen van interieurschrijnwerk op maat

Aan u de keuze:

Kies de indeling.
In een bestaande keuken of -badkamer moet u het meestal stellen met een vooraf bepaalde indeling van de kasten. Met een op maat gemaakte badkamer of keuken bepaalt u de indeling van uw kasten volledig onafhankelijk. Extra veel plek, meer legplanken of een kast tot tegen het plafond? Aan u de vraag…

Welke stijl?
Een maatwerk badkamer kast of keuken maakt het mogelijk om verschillende stijlen en comfort perfect te combineren. Houdt u van een speciaal design met veel ruimte in een modern jasje of gaat uw voorkeur uit naar een landelijke keuken met veel open ruimte? U vraagt, wij draaien,… én frezen ūüėČ

Alle kleuren van de regenboog!
In een gewone meubelzaak moet u steeds kiezen uit een paar basiskleuren voor uw kast, badkamer of keuken. Passen deze kleuren niet mooi bij uw interieur of wilt u een extra felle kleur of juist een zachte tint voor uw meubels? Wij klaren de klus!

Kijkt u uit naar een gespecialiseerde interieurschrijnwerker in de regio van Balen? Neem vrijblijvend contact op met Zjeste en vraag een gratis offerte aan!

https://www.zjeste.be