Echt Wonen
Image default
Aanbiedingen

Maak je leefomgeving gezelliger met groene kunsthagen

Maak je leefomgeving gezelliger en sfeervoller met meer groen om je heen. Dit kan je simpelweg maken door Kunsthagen op te hangen. Door toevoeging van een Kunsthaag Wandmat bijvoorbeeld aan de wand heb je direct een fraai resultaat. Daarnaast oogt het verfrissend en is gezelliger.

Kunstgroen is fraaie wanddecoratie

Tegenwoordig zijn de kunsthagen van zeer goede kwaliteit. Met 3D wandmatten heb je mooie wanddecoratie en ze hebben bovendien een volle dekking zodat de achtergrond niet te zien is. Als je dus wilt dat het echt lijkt denk dan eens aan een kunstgroen. Verder is dit een onderhoudsarme oplossing waar geen omkijk meer nodig is. Voobeelden zijn de Photinia Rood, Kunstmat Purpleforest, Klimop 3D mat.

Groene kunstwanden overal te zien

Steeds vaker zien we ze in winkels en winkelcentra, vliegvelden, showrooms en dat heeft een verbluffend resultaat op de geest van de mens. Want het maakt rustig en relaxt. In een groene omgeving wordt je automatisch ontspannen en het is zeer gezellig.

Mocht je een dergelijke groene wand zien bedekt met kunst wandmatten dan zouden deze best wel eens bij KunsthaagEU vandaan kunnen komen. Met de 3D Wandmat heb je een eyecatcher en is oogverblindend mooi. Positieve reacties zal je daarom zeker ontvangen.

Als je voor je medewerkers, bezoekers of visite kiest voor

 • Meer gezelligheid
 • Sfeerverhoging
 • Een rustige omgeving
 • Positieve reacties
 • Eyecatcher

 

Een groene wand voor bijvoorbeeld

 • Op kantoor
 • Showroom
 • Restaurant
 • Lounge tent
 • In de winkel of aan de pui
 • Hotel receptie
 • Sportschool
 • Evenementen
 • Exposities en voorstellingen

Varieren met kunststof wandmatten

Varieren kan juist prima want het maakt niet uit of er kleurverschil is of een ander patroon. Dit zal het juist mooier maken. De wandmatten zijn voorzien met verschillende jungleplanten er in verwerkt. Op deze manier ontstaat er een waar junglegevoel 

Als je een onderhoudsvrije oplossing zoekt en dus meer gezelligheid wilt creeren. Bezoek dan eens de webshop en laat je inspireren www.kunsthaag.eu. 

https://kunsthaag.eu/